Archivo del blog

jueves, 23 de noviembre de 2017

TERCERA QUINZENA

Durant aquesta quinzena hem finalitzat el marc teòric el qual durant la setmana vinent acabarem de concretar o de revisar, per tal de que estigui tot correcte i tot seguit, el publicarem a l’apartat corresponent del nostre blog.

Al llarg d’aquests dies hem començat a dissenyar com volem que sigui la metodologia del nostre treball. Per una banda, la primera setmana de la quinzena vam elaborar el nostre instrument d’investigació, utilitzant una metodologia quantitativa, concretament a través d’una enquesta. En aquesta ens hem basat en les nostres motivacions i interessos, per tal realitzar un treball més complet i recollir una visió més amplia dels estudiants als quals els hi passarem l’enquesta.

D’altra banda, la segona setmana hem passat l’enquesta a 50 estudiants de diferents facultats del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida. Tanmateix, hem iniciat el procés de recollida de dades. L’objectiu de la nostra enquesta és investigar els coneixements, les opinions, les perspectives, els prejudicis i estereotips que té la societat vers aquest col·lectiu que està en risc d’exclusió social. 

D’aquesta manera, el que pretenem és trencar aquestes barreres socials i donar una visió real i adequada sobre els Centres Residencials d’Acció Educativa.


Per concloure, en la pròxima quinzena aprofundirem en l’anàlisi exhaustiu dels resultats obtinguts.

4 comentarios:

  1. jo també estudio educació social!!
    i la veritat es que m'agraden molt aquestes iniciatives en vers infancia...
    ja que ultimament infancia està patint molt...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Xudris thinks! Doncs sí, cal informar de forma global al conjunt de la societat i, consegüentmet, sensibilitzar-la per tal d'entendre i comprendre la realitat i diferents problemàtiques en què es troben immersos el col·lectiu d'Infància i Adolescència en risc, a més a més de donar resposta als diferents dubtes o inquietuds que presenti la societat. Queda molt camí per fer, però es comença per les petites coses! Gràcies per la teva aportació.

      Eliminar
  2. Buen trabajo chicas!

    Es estupendo que esteis interesadas en los Centros residenciales de Acción Educativa (CRAE). Os puedo hablar de mi experiencia personal, ya que tuve la suerte de realizar las prácticas de TIS en un CRAE. Fue una experiencia increíble, donde aprendí mucho y el trabajo que se realiza con el colectiva de infancia y adolescencia en exclusión. Aun que todavía queda mucho trabajo que realizar, para poder mejorar esta sociedad en la que vivimos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¡Hola Cris! Si has tenido la suerte de poder trabajar con este colectivo, ¡tienes mucho que aportar al conjunto de la sociedad!. Trabajar con el colectivo de menores en riesgo de exclusión social tiene sus dificultades, aunque uno/a acaba aprendiendo muchísimo de ellos y con ellos. ¡Gracias por tu aportación!. Poco a poco iremos generando pequeños cambios sociales :)

      Eliminar